Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Οφθαλμολογία κωδικοποίηση: Γνωρίστε το κλειδί τροποποιητές για την AMD αξιώσεις σας

Οφθαλμολογία κωδικοποίηση: Γνωρίστε το κλειδί τροποποιητές για AMD αξιώσεις σας                 
Οφθαλμολογία είναι ο κλάδος της ιατρικής που ασχολείται με τη διάγνωση και θεραπεία των διαταραχών του οφθαλμού. Ως εκ τούτου, οφθαλμολογία κωδικοποίηση είναι η μέθοδος κωδικοποίησης τις διαγνωστικές διαδικασίες για αγωγές που αφορούν την οφθαλμολογία.
Ένα σημαντικό στοιχείο της οφθαλμολογίας κωδικοποίηση είναι η σωστή χρήση των τροποποιητών. Το λάθος τροποποιητής μπορεί να λάβει τον όλεθρο σχετικά με τους ισχυρισμούς σας.
Όπως και με άλλες υπηρεσίες οφθαλμολογίας, το λάθος τροποποιητή μπορεί να μειωθεί δραστικά Ηλικιακή Εκφύλιση της Ωχράς Κηλίδας σας (AMD) αξιώσεις. Θα πρέπει να ολοκληρώσετε την αίτησή σας με τροποποιητές LT (αριστερή πλευρά) και RT (δεξιά πλευρά), όπως απαιτείται. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τροποποιητή 24 ή τροποποίησης 25 .                      
                   
Για τροποποιητή 24, εδώ είναι ένα πιθανό σενάριο: Ένας ασθενής υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση καταρράκτη, και βλέπει ειδικός αμφιβληστροειδή σας κατά τη μετεγχειρητική περίοδο για την Παρακολούθηση της υγρή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας. Δεδομένου ότι το υγρό AMD δεν έχει σχέση με χειρουργική επέμβαση καταρράκτη, θα πρέπει να προσθέσετε τροποποιητή 24 σε αυτήν την περίπτωση.

Τροποποίησης 25 είναι συνήθως χρησιμοποιούνται όταν ο ασθενής μπαίνει για μια εξέταση και κατά τη διάρκεια της δοκιμής, ο γιατρός αποφασίζει σε μια ενδοϋαλώδη ένεση. Εδώ πρέπει να προσθέσετε τροποποιητή 25 με τον κωδικό Ε / Μ ή τα μάτια για να δείξει ότι η εξέταση και η ένεση ήταν να προσδιοριστούν ξεχωριστά τις υπηρεσίες. Ο τροποποιητής δεν θα είχε χρησιμοποιηθεί αν η απόφαση να εκτελέσει την ενδοϋαλώδη ένεση είχε γίνει σε εξετάσεις πραγματοποιούνται πριν από εκείνη την ημέρα.
Για να πάρετε καλύτερη αντίληψη οφθαλμολογία κωδικοποίηση και τους καλύτερους τρόπους για να πάρετε τροποποιητές σας δικαίωμα, να παραστεί σε μια ηχητική διάσκεψη και δείτε τη διαφορά που φέρνει στην οφθαλμολογία κωδικοποιεί τις γνώσεις σας.
Όταν εγγραφείτε για μια οφθαλμολογία κωδικοποίηση ήχου συνέδριο , θα βγει στην κορυφή της οφθαλμολογίας κωδικοποίησης σας. Έτσι να συνεχίσετε.
προσφέρει προηγμένες δυνατότητες μάθησης για οφθαλμολογία κωδικοποίηση και τροποποιητής 25 για την ιατρική προγραμματιστές και billers, στην επεξεργαστές ασφάλιση υγείας, μέσω της εταιρείας υποστηρίζουν όλους τους τύπους εξαιρετική σειρά της κατάρτισης του CD, DVD & Ταινίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου