Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Εισαγωγή στην Ιατρική Κωδικοποίηση



Ιατρικές κωδικοποίηση είναι η διαδικασία ανάθεσης τυποποιημένων αριθμητικών ιατρική κωδικούς στον ασθενή ιατρική charts. Αυτό κωδικοποιημένες πληροφορίες χρησιμοποιούνται για να εξασφαλιστεί ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες, κρατικούς οργανισμούς, όπως το Medicare, και τους ασθενείς όλων των λαμβάνουν ακριβείς δηλώσεις χρέωσης για τις ιατρικές υπηρεσίες που παρασχέθηκαν. Ιατρικές coders εκτελέσει το έργο της μετατροπής των διαγνωστικών και ιατρικών διαδικαστικές πληροφορίες σε απλουστευμένη κωδικών που μπορούν να επεξεργάζονται ηλεκτρονικά για την πληρωμή από τρίτους πληρωτές μέρος - ασφαλιστικές εταιρείες και Medicare, για παράδειγμα.

Η διαδικασία της ιατρικής κωδικοποίησης απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια για να εξασφαλισθεί η ακρίβεια των εγγραφών χρέωσης. Λόγω των μεγάλων δολάριο ποσά, ιατρική κωδικοποίηση είναι μια εξαιρετικά οργανωμένη και καλά εποπτεία της δραστηριότητας. Ιατρικής κωδικοποίησης είναι επίσης αντικείμενο συχνών και αυστηρών ελέγχων προκειμένου να εξασφαλίσει την ακρίβεια στην ιατρική διαδικασία τιμολόγησης δεδομένου ότι υπάρχουν κυριολεκτικά δισεκατομμύρια των δολαρίων που διακυβεύονται. Από πολλές απόψεις, ιατρική κωδικοποίησης είναι πολύ πιο ενδελεχώς από ό, τι δραστηριότητα, δηλαδή ιατρική μεταγραφή.

Ιατρικές Κωδικοποίηση εργασία είναι συνήθως εκτελούνται στα νοσοκομεία ή κλινικές, αν και αρχίζουμε να δούμε μερικά από αυτά τα ιατρικά κωδικοποίησης και ιατρικές εργασίες τιμολόγησης μεταναστεύουν να εργαστούν σε θέσεις σπίτι. Ιατρικές coders γενικά ξεκινήσω με μια μεταγραφή του ασθενούς ιατρικός φάκελος και να μετατρέψουν τις διαδικασίες και διαγνώσεις κ.λπ. σε κωδικούς. Αυτό παίρνει μεγάλη εμπειρία στην ιατρική ορολογία και τις σχετικές ιατρικές κωδικούς. Φυσικά αυτό απαιτεί ιατρική εκπαίδευση κωδικοποίησης. Ιατρικές χρέωσης λαμβάνει το κωδικοποιημένο εξόδου που παράγεται από τον κωδικοποιητή και υποστηρίζει ότι για την επιστροφή στις ασφαλιστικές εταιρείες, Medicare, ή ο ασθενής. Πολλές φορές ένα και μόνο πρόσωπο, θα ασκεί και τα δύο την ιατρική κωδικοποίηση και η ιατρική λειτουργίες χρέωσης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε μικρότερες κλινικό περιβάλλον. Σε μεγάλες, υψηλής πράξεις όγκο της υγειονομικής περίθαλψης, ιατρικής κωδικοποιητές και ιατρικές billers συχνά χωριστές και εξειδικευμένες λειτουργίες. Από τους δύο, ιατρική προγραμματιστές έχουν γενικά ένα υψηλότερο εισόδημα και απαιτούν περισσότερο εξειδικευμένη εκπαίδευση.

Ιατρικές coders έχουν μεγάλη ζήτηση και τις ευκαιρίες στον τομέα της σταδιοδρομίας της ιατρικής κωδικοποίησης είναι εξαιρετική. Ιατρικές coders εργασία σε νοσοκομεία και κλινικές καθώς και άλλων παρόχων υγειονομικής περίθαλψης σε ολόκληρη τη χώρα. Coders διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην ενημέρωση κύκλου διαχείρισης της υγείας. Ιατρικές coders είναι ειδικοί σε ιατρικά τιμολόγηση και την κωδικοποίηση των ιατρικών φακέλων και των ιατρικών διαγράμματα για Medicare και επιστροφή ασφάλισης.

Ολοένα και περισσότερο, τη βιομηχανία ιατρικών κωδικοποίηση εκμεταλλευόμενοι την ταχεία πρόοδο στην ηλεκτρονική ιατρική τεχνολογία κωδικοποίησης. Όλο και περισσότερο, ιατρική κωδικοποίηση γίνεται online μέσω του διαδικτύου. Όπως Ιατρικές Κωδικοποίηση Online αλιευμάτων επί του ως έννοια, θα δούμε πιθανό πολλές από τις ιατρικές εργασίες κωδικοποίησης και ιατρικές θέσεις εργασίας χρεώσεων που κατά παράδοση προσφέρονται αποκλειστικά σε νοσοκομεία και σε άλλους χώρους υγειονομικής αρχίζουν να μεταναστεύουν σε κατ 'οίκον βασισμένη εργασίες εργασίας στο σπίτι ως σε απευθείας σύνδεση ιατρικό κωδικοποίηση φέρνει η ευελιξία στη βιομηχανία. Οι εργασίες στο μοντέλο των εργαζομένων σπίτι λειτούργησε πολύ καλά για τη βιομηχανία ιατρικών μεταγραφή και θα είναι επίσης πιθανό να αρχίσει να κερδίσει την έλξη στον ιατρικό κλάδο, όπως κωδικοποίηση σε απευθείας σύνδεση ιατρικό κωδικοποίηση γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη.

1 σχόλιο:

  1. Μήπως κάνετε αγγαρεία βρε παιδιά, για ξαναδιαβάστε την μετάφραση σας. Καλό εργαλείο το Google translation αλλά μπορεί να σας εκθέσει αν δεν το χρησιμοποιήσετε σωστά. Λίγη σοβαρότητα γι' αυτό που κάνουμε δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή