Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ιατρική Μεταγραφή Κωδικοποίηση - Οφέλη

Ιατρική προγραμματιστές μεταφράσει πληροφορίες από το αρχείο του ασθενούς που αφορούν ασθένειες και τις διαδικασίες σε αριθμητικό ή αλφαριθμητικό κωδικούς. Οι κωδικοί αυτοί είναι χρήσιμοι για την τιμολόγηση και ικανή διαχείριση των δεδομένων.
Πρωτεΐνη APC
Εάν σκέφτεστε κωδικοποίηση είναι μια εύκολη διαδικασία, δεν είναι. Απαιτεί εκπαιδευμένο και έμπειρο υπάλληλο για να το διαχειριστεί γρήγορα. Coders πολλές φορές παίζουν το ρόλο του ντετέκτιβ για να υπολογίσει το σωστό κωδικό για ένα συγκεκριμένο ζήτημα.
Μια εντυπωσιακή ιατρική outsourced κωδικοποίηση συνεργάτης θα σας βοηθήσει για την καλύτερη στην ποιότητα, την επόμενη ανάκαμψη μέρα και εξάλειψη των προσλήψεων και τη διατήρηση του προγραμματιστές, και να εκτελέσει την απαιτούμενη εργασία πιο εύκολα και αποτελεσματικότερη. Έτσι κάποιος μπορεί να σας βοηθήσει να κόψει ένα τεράστιο κόστος, καθώς θα ήταν σίγουρα πολύ δαπανηρό, αν επιλέξετε να κάνετε in-house.
Οι περισσότερες από τις Ιατρικές εταιρείες κωδικοποίησης Μεταγραφή καθιστούν πολύ καλή προπόνηση για την ομάδα έτσι ώστε να είναι ενημερωμένο και να εκτελέσει αποτελεσματικά. Κωδικοποίηση εργασία επιθεωρείται από εσωτερικούς και εξωτερικούς, επίσης, την κωδικοποίηση και εμπειρογνώμονες συμμόρφωσης για να πληρέστερη επάρκεια και την ορθότητα.
Το ιατρική coder και Biller είναι υπόλογοι για τη δημιουργία και ιατρικά αρχεία για την τεκμηρίωση, όχι μόνο εκχώρηση ενός συγκεκριμένου κώδικα σε μια ιατρική κατάσταση, αλλά και το ιατρικό αναπόφευκτο της θεραπείας που.
Σφάλμα δωρεάν ιατρική κωδικοποίηση βοηθά τον καθένα από τους γιατρούς, κλινικές και οργανισμούς που σχετίζονται με την υγειονομική περίθαλψη για να πληρωθώ νωρίτερα και να βελτιωθεί. Οι περισσότερες από τις ιατρικές υπηρεσίες που υποστηρίζουν ότι έχουν πλήρη επίγνωση τομέα που τους βοηθά στην παροχή υπηρεσιών χωρίς αποκλεισμούς.
Έτσι, ουσιαστικά η ιατρική φορέα παροχής υπηρεσιών υποστήριξης θα σας βοηθήσουν στα πάντα, από τη διαχείριση των εκθέσεων μεταγραφή σας για να σας βοηθήσει στην Ιατρική Μεταγραφή κωδικοποίησης. Η Transcriptionist προσπαθεί να δώσει σωστή και αξιόπιστη σήματα στην ιατρικό προσωπικό, ενώ το coder φροντίζει για την κωδικοποίηση που απαιτείται για τους ασφαλιστικούς οργανισμούς τιμολόγησης εκ τούτου, απαιτούν να εγγράφονται.
Η ιατρική εταιρεία κωδικοποίησης θα παρέχει τις ακόλουθες βοήθεια:
Ιατρική Κωδικοποίηση Νοσοκομείο Επιθεωρήσεις / In-ασθενή Κωδικοποίηση Facility / μη διευκόλυνσης Πληρωτή RVU του Ειδικές απαιτήσεις κωδικοποίησης έκτακτης ανάγκης δωμάτιο E-code αξιολόγηση CPT, APC, DRG και κωδικοποίησης σε όλη διαφόρων ειδικοτήτων Έτσι outsourcing Ιατρική Μεταγραφή Κωδικοποίηση HCPC θα σας βοηθήσει να έχουν επαγγελματική και αποδοτικότητα στην εργασία . Και μπορείτε να χαλαρώσετε με εστίαση σε δραστηριότητες κέντρο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου