Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ακτινολογία Κωδικοποίηση Εταιρείας στην Οκλαχόμα

Ακριβής Ακτινολογίας Κωδικοποίηση Υπηρεσίες Ακτινολογίας κωδικοποίηση εταιρείες στην Οκλαχόμα είναι καλά εξοπλισμένο για να προσφέρει ποιότητα ακτινολογία ιατρικές υπηρεσίες κωδικοποίησης. Απασχολούν πιστοποιημένο ιατρικό προγραμματιστές κατέχουν HCPCS, CPT, ICD-9 κώδικες και τα πρότυπα, και καλά ενημερωμένοι για τις τελευταίες προδιαγραφές κυβέρνηση. Προσφέρουν ακριβή λύσεις που κωδικοποιεί επεμβατικής ακτινολογίας συμπεριλαμβανόμενων των υπερήχων και της διαγνωστικής απεικόνισης ακτινολογίας, καθώς και τις μη επεμβατικές διαδικασίες, όπως μία ή πολλαπλές προβολές, πρότυπο ακτινογραφίες, αξονική τομογραφία, μελέτες αντίθεση και μαγνητική τομογραφία. Οι βασικές υπηρεσίες ενός αξιόπιστου ακτινολογίας κωδικοποίηση της εταιρείας στην Οκλαχόμα θα καλύπτει:
Επείγουσα δωμάτιο e-code αξιολόγηση Ιατρική ελέγχους κωδικοποίηση ICD-9 κωδικοποίησης με βάση ΑΜΑ και CMS ASCs κατευθύνσεις - περιπατητική χειρουργικά κέντρα κωδικοποίησης CPT ιατρική κωδικοποίηση Ανεκτέλεστο κωδικοποίηση ανάλυση Νοσοκομειακές υπηρεσίες / τη θέση σε ασθενή DRG/ICD-9 κωδικοποίησης CM κωδικοποίηση επικυρώσεις Εντοπίστε μια καθιερωμένη εταιρεία σε απευθείας σύνδεση πόροι είναι μια μεγάλη βοήθεια όταν πρόκειται για την εύρεση μια καθιερωμένη ακτινολογίας κωδικοποίηση της εταιρείας στην Οκλαχόμα. Αναζήτηση καταλόγους Ιστού και το κίτρινο σελίδες με τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής θα παρέχει μια ολοκληρωμένη λίστα με τις εταιρείες του θέση. Διαβάζοντας τα blogs, τα ενημερωτικά δελτία, άρθρα και την αναθεώρηση συζητήσεις σε φόρουμ είναι τα άλλα σημαντικά μέσα για την επιλογή μια επαγγελματική εταιρεία για την κωδικοποίηση των αναγκών σας. Σημεία για να εξετάσει κατά την επιλογή ενός Ακτινολογίας Κωδικοποίηση Εταιρεία πριν από την επιλογή ακτινολογίας ιατρική εταιρεία που κωδικοποιούν την ιατρική μονάδα σας, θα πρέπει να αξιολογούν τις υπηρεσίες της. Τα κύρια σημεία προς εξέταση είναι τα εξής:
Είτε κωδικοποίηση των διαδικασιών του τηρούν αυστηρά τις τοπικές ιατρικές πολιτικές αναθεώρηση (LMRP) και Ακριβές πρωτοβουλίες κωδικοποίησης (ΚΠΕ), τα ποσοστά Ακρίβεια κατά πόσον η επιχείρηση προσφέρει αυστηρές διασφάλισης ποιότητας Είτε κωδικοποίηση διαδικασίες είναι σύμφωνες με τα πρότυπα HIPAA αν μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε ταχέως / εξατομικευμένων ανάκαμψη διάρθρωση των τιμών του χρόνου Είτε πρόκειται για επιλογές που προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική Είτε πρόκειται παρέχει 24 / 7 / 365 τεχνική βοήθεια Η οργανωμένη ακτινολογία ιατρικές υπηρεσίες κωδικοποίησης της μια αξιόπιστη επιχείρηση μεταγραφή ακτινολογίας στην Οκλαχόμα μπορεί να σας βοηθήσει να υποβάλει χωρίς λάθη τους ιατρικούς λογαριασμούς και απαιτήσεις εντός του καθορισμένου χρόνου πλαίσιο. Έτσι θα αποφευχθεί αρνήσεις αξίωσης και να σας βοηθήσουν να επιτευχθεί η μέγιστη επιστροφή ποσών για την πρακτική σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου