Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Η σημασία των ιατροτεχνολογικών Κωδικοποίηση στην υγειονομική περίθαλψη

Ο τομέας των ιατρικών υπηρεσιών και της υγειονομικής περίθαλψης είναι πολύ μεγάλη. Λόγω του αριθμού των διαδικασιών και των υπηρεσιών που συνδέονται με αυτό, το φορτίο εργασίας για τις ιατρικές υπηρεσίες ειδικά ιατρικά κωδικοποίηση έχει αυξηθεί. Στις περισσότερες χώρες, τα ιατρικά έξοδα για τις χειρουργικές επεμβάσεις, θεραπεία ασθενειών, και τα ατυχήματα, μεταξύ άλλων, οι ασφάλειες που πρέπει να επωμισθεί. Γενικά σε αυτές τις περιπτώσεις, οι γιατροί και το νοσοκομεία πρέπει να συμπληρώσετε το κατάλληλο έντυπο ασφάλισης η οποία είναι πιο τεχνικά αναφέρεται ως ένα βιβλίο κώδικα για τις πληρωμές και επιστροφές.
Φωτογραφία βραβείο par l'utilisateur Hegster et mise par lui-même dans le donmaine δημόσιο
Οι επιστροφές και οι πληρωμές κυκλοφορεί μόνο αν το ασφαλιστική εταιρεία εγκρίνει την κωδικοποίηση και έγγραφα που υποβλήθηκαν. Έτσι, ιατρική κωδικοποίησης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο όχι μόνο σε γιατρούς και νοσοκομεία, αλλά και στις ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και.
Σήμερα η ιατρική κωδικοποίηση έχει γίνει μεγαλύτερη από ποτέ ως φροντίδα δραστηριότητα υποστήριξης της υγείας. Ως εκ τούτου, ιατρικό προγραμματιστές έχουν γίνει στη ζήτηση στον ιατρικό κλάδο. Αυτό είναι πιθανώς ο λόγος που πολλές ιατρικές υπηρεσίες κωδικοποίησης έχουν εμφανιστεί στην αγορά. Ιατρικές υπηρεσίες κωδικοποίησης παρέχουν επαγγελματική ιατρική προγραμματιστές που έχουν περάσει τα πρότυπα πιστοποίησης. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχουν μια σειρά πιστοποιήσεων που αναγνωρίζονται από την ιατρική βιομηχανία για την ποιότητα και την αξιόπιστη ιατρική πρακτική κωδικοποίησης.


Αν και δεν είναι όλες ασφαλιστικές εταιρείες και επαγγελματίες υγείας απαιτούνται αυτές οι πιστοποιήσεις, πολλές ιατρικές κωδικοποιητές εξακολουθούν να ισχύουν για τα εν λόγω πιστοποιητικά. Μερικά από τα πιο συνηθισμένα ιατρικά πιστοποιητικά κωδικοποίησης περιλαμβάνουν RHIA, RHIT, και CCS για να αναφέρουμε μερικές. Κάθε ένα από αυτά έχει τα δικά τους πρότυπα σε uplifting το ιατρικό επάγγελμα κωδικοποίησης.
Πράγματι, η ιατρική κωδικοποίηση διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην ιατρική βιομηχανία. Εκτός από το γεγονός ότι οι ιατρικές προγραμματιστές παρέχει τους κατάλληλους κωδικούς σε υπηρεσίες υγείας, τις θεραπείες και τις διαδικασίες? Εφαρμόζονται, επίσης, στους αντίστοιχους κωδικούς για να περιορίσουν το χρόνο διεξαγωγής της ιατρικής εξέτασης. Επιπλέον, ιατρικές προγραμματιστές επίσης να παρέχουν ακριβή στοιχεία για τις ασφαλιστικές εταιρείες για τις πληρωμές και επιστροφές. Έτσι, η έκταση της εργασίας του ιατρικού προγραμματιστές είναι πράγματι πολύ σημαντική.
Σήμερα, πολλοί επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης και στα νοσοκομεία να πάρει ιατρικές υπηρεσίες κωδικοποίησης από την εξωτερική ανάθεση αυτών των καθηκόντων. Αντί για την πρόσληψη ιατρικού προγραμματιστές, που απασχολούν τις υπηρεσίες της ιατρικής κωδικοποίησης πάροχοι υπηρεσιών. Αυτό είναι ένα πιο πρακτικό και χωρίς προβλήματα ρύθμιση για τους επαγγελματίες της υγείας και νοσοκομεία. Υπάρχουν πολλά παρόχους ιατρικών υπηρεσιών κωδικοποίησης που προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες. Στην πραγματικότητα, μερικές από αυτές περιλαμβάνουν ακόμη και τους παρόχους ιατρική μεταγραφή και ιατρική χρέωσης των υπηρεσιών τους. Αυτές οι ιατρικές υπηρεσίες κωδικοποίησης παρέχουν χωρίς σφάλματα κωδικοποίησης για γρήγορη αποζημιώσεις και τις πληρωμές. Επιπλέον, οι υπηρεσίες αυτές προσφέρουν επίσης κωδικοποίηση επιτόπου, απομακρυσμένες κωδικοποίηση, έκτακτης ανάγκης roon κωδικοποίηση, την κατάρτιση επιτόπου, και ελέγχους συμμόρφωσης. Επιπλέον, αυτές οι ιατρικές υπηρεσίες κωδικοποίησης αντιπροσωπεύει επίσης τους πελάτες τους στην αντιμετώπιση προβλημάτων στα ασφαλιστήρια συμβόλαια, τις διαδικασίες τιμολόγησης, καθώς και ιατρικά περιγραφές διαδικασία. Ιατρικές υπηρεσίες κωδικοποίησης να λάβει ουσιαστικά τη φροντίδα όλων των υγειονομικής περίθαλψης και ασφάλισης που αφορούν τις ανησυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου